Gastronoma Siphon kahvinkeitin UUTUUS 2020!
Gastronoma Siphon kahvinkeitin UUTUUS 2020! Gastronoma Siphon kahvinkeitin UUTUUS 2020! Gastronoma Siphon kahvinkeitin UUTUUS 2020!

Gastronoma Siphon kahvinkeitin UUTUUS 2020!

Gastronoma
79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Gastronoma Siphon kahvinkeitin UUTUUS 2020!

Tämä on esittelytuote.

500 W teholla varustettu Gastronoma Siphon -kahvinkeitin valmistaa herkullista ja maukasta kahvia. Laitetta on helppo käyttää LCD-näytön ja kosketuspaneelin avulla. Silikonisen renkaan ansiosta et polta itseäsi laitetta käyttäessäsi.

Muotoilu: Ainutlaatuisessa kauniissa laitteessa yhdistyy moderni muotoilu ja vintage-henkinen tyyli. 360° pohja ja viileän tarttumapinnan tarjoava silikonirengas tekevät keittimestä myös käytännöllisen.

Vahvaa kahvia: Perkolaattori on oikea valinta vahvan ja kuuman kahvin ystäville. Perkolaattorin vesisäiliössä lähes kiehuvaksi kuumennettu vesi johdatetaan ylös pannun yläosaan, josta se valutetaan kahvijauheen päälle. Suodatuksen jälkeen neste valuu siivilän läpi takaisin vesisäiliöön. Kahvijauhe ja vesi ovat kosketuksissa pidemmän aikaa ja kahviin saadaan voimakkaampi maku, joten perkolaattorin kanssa suositellaan käytettäväksi karkeampia jauhatusasetuksia.

Tilavuus: Kahvinkeittimen 0,5 l riittää 10 kupilliseen kahvia.

Näyttö: Säädä asetuksia helposti kosketuspaneelin ja LCD-näytön avulla.

Suodattimet: Suodatin on helppo irrottaa ja puhdistaa. Tämän kahvinkeittimen mukana tulee 10 uudelleenkäytettävää kankaista suodatinta.

Automaattinen virrankatkaisu: Automaattinen virrankatkaisu huolehtii laitteen sammuttamisesta, jos unohdat sammuttaa sen itse.

Myyntipakkaus sisältää:
- 10 suodatinta