Gastronoma Sous Vide sirkulaattori UUTUUS 2020!
Gastronoma Sous Vide sirkulaattori UUTUUS 2020! Gastronoma Sous Vide sirkulaattori UUTUUS 2020! Gastronoma Sous Vide sirkulaattori UUTUUS 2020!

Gastronoma Sous Vide sirkulaattori UUTUUS 2020!

Gastronoma
149,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Gastronoma Sous Vide sirkulaattori UUTUUS 2020!

Tämä on esittelytuote.

Sous Vide -kypsennys on erinomainen keino saada erittäin maukasta, ravinteikasta ja täydellisesti kypsennettyä ruokaa pienellä vaivalla.  Menetelmä on ollut käytössä ammattikeittiöissä jo pitkään – nyt voit valmistaa ruokaa huippukokkien tavoin myös kotona! 


Gastronoma Sous Vide -sirkulaattorilla sous vide -kypsennys sujuu vaivattomasti. Valmista herkullista, pitkään kypsennettyä ruokaa jopa 60 tunnin ajan jopa 95 °C lämpötilassa. Voit myös hallita kypsennysprosessia älypuhelinsovelluksella.

Valmista terveellisiä aterioita: Sous vide -menetelmän avulla valmistat herkullisia ja ravinteikkaita aterioita. Vakuumipakatut pussit säilyttävät ruoka-aineiden kaikki ravintoarvot ja maut, jolloin ateriasi on entistä herkullisempia ja maukkaampi.

Kapasiteetti: Sirkulaattoria voidaan käyttää korkeintaan 20-litraisissa kattiloissa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tehokasta ruoanlaittoa: 1300 watin tehon, 360 astetta kääntyvän pumpun, 0–95 °C lämpötilan ja 0,1 °C tarkkuuden ansiosta sirkulaattori pitää lämpötilan tasaisena erittäin pitkiä aikoja, mikä takaa ihanteellisen lopputuloksen.

Ajastin: Laitteeseen voi asentaa jopa 59 tunnin ja 59 minuutin kypsennysajan.

WiFi-yhteys: Seuraa ja hallitse kypsennysprosessia älypuhelimelle ladattavan sovelluksen avulla. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

LED-näyttö: Laitteen yläosassa sijaitsevalta LED-näytöltä voit seurata kypsymistä.