Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS
Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS

Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin RAJOITETTU SAATAVUUS

Muumi
129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Muumi New Nordic keraaminen käsintehty leivänpaahdin puisilla käyttökytkimillä RAJOITETTU SAATAVUUS

Saatavuus 42 kpl
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

HUOM! Tämän upean uutuuden löydät myös K-Citymarketeista. Tarjolla on vain rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja käy ostoksilla lähimmässä K-Citymarketissa.


Muumi New Nordic sarja on uniikki käsintehty tuoteperhe, joka piristää jokaista keittiötä sympaattisuudellaan ja ainutlaatuisuudellaan. Puiset käyttökytkimet luovat aitoa Muumi metsän tunnelmaa ja maanläheinen design rauhoittaa mieltä.

Muumit ovat tunnetusti luontoystävällisiä ja siksi kaikki keraamiset tuotteet on pakattu upeaan ja käytännölliseen kierrätysmateriaalista valmistettuun Muumi design kantolaatikkoon, jota voi käyttää ostoksen jälkeen vaikkapa lasten lelujen säilytysrasiana. Lahjapakkauksessa on kätevät kantokahvat, jotta hankkimasi Muumi aarre löytää tiensä turvallisesti kotiin.


Tekniset tiedot:


  • 100% keraaminen käsintehty valettu runko
  • Upeat puiset käyttökytkimet
  • 2:lle leivälle
  • Säädettävät paahtoasteet
  • Johdon säilytyspaikka pohjassa
  • Musta narulla päällystetty verkkojohto
  • Teho 845 W
Arvostelut 0 arvostelua