FitGo FW11 Light älykello,musta
FitGo FW11 Light älykello,musta FitGo FW11 Light älykello,musta FitGo FW11 Light älykello,musta FitGo FW11 Light älykello,musta

FitGo FW11 Light älykello,musta

Maxcom
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

FitGo FW11 Light älykello

Tämä on esittelytuote.

FitGo FW11 Light älykello on tyylikäs, kevyt ja erittäin monipuolinen aktiiviliikkujan työväline. Siinä on mm. sykkeenmittaus ranteesta, aktiivisuuden seuranta, pitkä akunkesto, mobiilinotifikaatiot, unenseuranta, värinähälytys sekä langaton synkronoiti tietokoneisiin ja älypuhelimiin. 


Rannelaite käyttää FitGon omaa sykkeenmittaus teknologiaa, joka mittaa sykkeen ranteesta. Teknologian avulla saat paljon hyötyjä irti laitteestasi ilman epämukavaa sykevyötä. Voit seurata treenin ja päivän aikana kulutettuja kaloreita. Voit seurata reaaliaikaista sykettäsi, jotta treenaat varmasti oikealla intensiteetillä. Voit seurata kuntosi kehittymistä tarkastelemalla leposykettäsi sekä päivittäistä sykettäsi. IP67 roiskesuojauksen avulla laitetta voi käyttää kovemmissakin olosuhteissa.


Laite tallentaa reaaliaikaista tietoa askelista, kuljetusta matkasta, sykkeestä, aktiivisista minuuteista, poltetuista kaloreista ja monesta muusta aktiivisuuden osatekijästä, jotta pysyt ajantasalla aktiivisuudestasi ja sen kehityksestä. Laitteessa on edistyneet älykello toiminnot, joiden avulla saat mm tektiviesti, FB, whatsapp ja puheluilmoitukset suoraan älykelloosi. Laite ei myöskään ainostaan seuraa aktiivisuuttasi päivällä vaan seuraa myös untasi yöllä. Se mittaa unesi pituutta ja laatua ja synkronoi ne langattomasti tietokoneellesi ja älypuhelimeesi tarkempaa tarkastelua varten. Voit lisäksi asettaa hiljaisen värinä hälytyksen mukavempaa heräämistä varten.


FitGo on liikkuvan ja kehostaan välittävän Suomalaisen ehdoton hankinta!