0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

1. Maksutavat


1.1 Lasku


SveaWebPay tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostoksetlaskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat: Kun valitsetvaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehtoon 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko.


Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.Laskun muuttaminen tililuotoksi Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksimaksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuotontarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Sveansopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä jamaksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.


Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsisopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinunnostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentääkuukausittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi.2. Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Itellan sekä Matkahuollon palveluita. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen ilmoittamaasi osoitteeseen tai/ja kännykkääsi. Tilaamasi tuotteet ovat tämän jälkeen heti noudettavissa. Mikäli tilasit kotiinkuljetuksen Itellasta soitetaan ennen paketin toimittamista mikäli ilmoitit tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi.

Mikäli valitset toimitustavaksi nouto kauppiaan toimipisteestä, tuotteet maksetaan tilauksen teon yhteydessä. Anna tilaajatietoihin yhteystietosi, niin lähetämme ilmoituksen sähköpostiisi tai tekstiviestitse matkapuhelimeesi. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Nouto on maksuton. Noutopisteemme sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 14, 00390 Helsinki. Aukioloajat ovat arkisin 8-16.


3. Toimituskulut

Toimituskulut ovat 0 €. Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana on 13,01 €.


4. Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


5. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1-21 vrk riippuen varastotilanteesta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupastamme, mutta jos jokin tilaamasi tuote on väliaikaisesti loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.


6. Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava asiakaspalvelun kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@l-energy.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, mikäli palautuksesta ei ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


7. Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti ja Matkahuolto huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin tai Matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Postiisi tai Matkahuoltoosi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille ja ehjille pakkauksille.


8. Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostitse myynti@l-energy.fi